αλλεργικη πορφυρα | βότανα και alkfes για ψωριασικη αρθριτιδα | που βρισκεται η χολη στο σωμα

Κέντρο Υγείας στη βάση του ΕλληνικούΤην ίδρυση ενός νέου νοσοκομείου πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας κ. Α. Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός, η κυβέρνηση αποφάσισε να αξιοποιήσει το παλαιό νοσοκομείο της Αεροπορίας, που λειτουργούσε στη βάση του Ελληνικού.

Στόχος του υπουργείου είναι η αποσυμφόρηση του Ασκληπιείου της Βούλας, που είναι σήμερα το μόνο κέντρο παροχής πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας για τους κατοίκους των νοτίων προαστίων της Αθήνας.

Ταυτόχρονα η επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ενέκρινε τον διορισμό της κ. Χ. Δημητριάδου ως προέδρου του Ασκληπιείου Βούλας και τον διορισμό ως προέδρων των ΠΕΣΥ Νοτίου και Βορείου Αιγαίου κκ. Α> Μωραϊτάκη Τσάμη και Κ. Στεργιόπουλου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.