να γίνω αιμοδοτρια | ενδομητριο | ταχυτητα καθιζησης ερυθρων | μπαρμπα σταθης προελευση

Κέντρο πληροφόρησης για τη φέτα από το ΙΝΚΑΑπό τις 15 Οκτωβρίου, 2001, θα λειτουργεί στο Κέντρο Πληροφοριών του ΙΝΚΑ και το Kέντρο Πληροφοριών για τη Φέτα, στα πλαίσια της συμμετοχής του ΙΝΚΑ στην «Εθνική Επιτροπή για την Υπεράσπιση – Προστασία & Προβολή της Φέτας» και της συνεργασίας του με αυτήν.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ελληνες, είμαστε οι μεγαλύτεροι καταναλωτές φέτας διεθνώς και ότι στα πλαίσια της καταγραφής παραπόνων για τα τρόφιμα από το ΙΝΚΑ, η Φέτα, όπως και το Ελαιόλαδο, κατέχουν τις πρωτεύουσες θέσεις , στα παράπονα αυτά.

Το 3ήμερο (14-15-16 Σεπτεμβρίου, 2001) πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα, η 2η Πανελλήνια Γιορτή Φέτας , με ανοιχτές συζητήσεις , ημερίδες, δειγματοδιανομές, έκθεση, ζωντανή παρουσίαση ελληνικών συνταγών με κύριο συστατικό την φέτα όπως και μουσικές και άλλες εκδηλώσεις.

Για επικοινωνία με το Kέντρο Πληροφοριών για τη Φέτα, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΙΝΚΑ
(Ακαδημίας 7- Αθήνα, 106 71, τηλ. 4ψήφιος αριθμός 1721, 36.32.443 – fax. 36.33.976 – e-mail: inka@inka.gr, Web: www.inka.gr ).

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.