Ποιες επεμβάσεις εφαρμόζει στις μέρες μας ένας πλαστικός χειρουργός;

Ένας καλός πλαστικός χειρουργός τις περισσότερες φορές έχει να προτείνει στον/στην ασθενή του πολλές επεμβατικές τεχνικές, οι οποίες ταιριάζουν στην εξατομικευμένη περίπτωση του.

Σκοπός της πλαστικής χειρουργικής και κατ’ επέκταση του πλαστικού χειρουργού είναι να επιλύει μία σειρά από ιατρικά προβλήματα, τα οποία επηρεάζουν αρνητικά την εμφάνιση και την ψυχολογία μιας γυναίκας ή ενός άντρα.

Ο πλαστικός χειρουργός ανήκει λοιπόν στις ειδικότητες εκείνες που μπορούν να φέρουν επανάσταση στην ομορφιά, την ευεξία και την ευχαρίστηση του «να είσαι καλά με τον εαυτό σου».

Μερικές από τις επεμβάσεις που επιλέγουν οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια αφορούν και πρόσωπο και σώμα!

ΠΡΟΣΩΠΟ

Με κύριο μέλημα την αντιγήρανση οι μικρο-επεμβάσεις προσώπου στοχεύουν σχεδόν αποκλειστικά στην ελάττωση ρυτίδων και στην αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών που εμποδίζουν το δέρμα να αναπνεύσει.

Επόμενος σταθμός για το πρόσωπο είναι οι επεμβάσεις που αφορούν την διόρθωση σημαντικών σημείων του προσώπου, όπως είναι τα βλέφαρα-βλεφαροπλαστική και η μύτη-ρινοπλαστική.

ΣΩΜΑ

Για το σώμα, ο πλαστικός χειρουργός έχει να σας προτείνει επίσης πληθώρα επεμβάσεων, οι οποίες τις περισσότερες φορές σχετίζονται με το στήθος, τους γλουτούς και την περιοχή της κοιλιάς. Με πρώτιστο μέλημα το αδυνάτισμα και με την βοήθεια της επιστήμης, το λίπος αποχωρεί από τα πιο κρίσιμα σημεία, ενώ σε άλλα, όπως στο στήθος ενισχύεται ή γίνεται πιο στητό, ώστε να είναι περισσότερο θελκτικά.

Πως να επιλέξετε τον πλαστικό χειρουργό;

Ένας καλός πλαστικός χειρουργός τις περισσότερες φορές έχει να προτείνει στον/στην ασθενή του πολλές επεμβατικές τεχνικές, οι οποίες ταιριάζουν στην εξατομικευμένη περίπτωση του.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση