Τα Φαρμακευτικά Μανιτάρια μπορούν να βοηθήσουν όσους πάσχουν από αλλεργίες την άνοιξη

To Ινστιτούτο Mycotroph έχει καλά νέα για όσους πάσχουν από αλλεργίες

Πηγή : EINNews.com

Καθώς τα φυτά αρχίζουν να ανθίζουν, η επικονίαση ξεκινάει και μαζί τα προβλήματα για εκατομμύρια ανθρώπους. Η γύρη των χόρτων, των βοτάνων, των λουλουδιών, των θάμνων και των δέντρων καταπονούν ιδιαίτερα το ανοσοποιητικό σύστημα τους.

Τα παράπονα όσων υποφέρουν από αλλεργίες είναι τόσο έντονα που αναφέρουν ότι βιώνουν μέχρι και μια δραματική μείωση στην ποιότητα της ζωής τους.

Η αντιμετώπιση των αλλεργιών με τα φαρμακευτικά μανιτάρια είναι μία φυσική και αποτελεσματική προσέγγιση.

Πολυάριθμα συμπτώματα

Εάν οι βλεννογόνες μεμβράνες των οφθαλμών και οι αναπνευστικές μεμβράνες έρχονται σε επαφή με τη γύρη, το ανοσοποιητικό σύστημα κυριολεκτικά αντιδρά αλλεργικά μέσω μίας αυξημένης απελευθέρωση ισταμίνης.

Υγρά μάτια, φαγούρα στο λαιμό και τη μύτη, πρησμένοι βλεννογόνοι, συμφόρηση ή καταρροή ή ακόμη και το βρογχικό άσθμα είναι οι συνέπειες. Επίσης, πονοκέφαλος, ευαισθησία στο φως, εξάντληση και αϋπνία μπορούν να συμβούν.

Τί μπορεί να γίνει;

Συχνά συνιστάται να αποφεύγεται η γύρη. Ωστόσο, πρακτικά είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγει κάποιος εντελώς τη γύρη.

Οι συμβατικές θεραπείες και τα φάρμακα συχνά στοχεύουν μόνο στα συμπτώματα. Οι εναλλακτικές λύσεις είναι ολιστικές θεραπείες που στοχεύουν στις αιτίες των αλλεργιών.

Για παράδειγμα, τα φαρμακευτικά μανιτάρια είναι μια εναλλακτική λύση και έχουν αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικά στο να ανακουφίζουν από τα συμπτώματα.

Επιπλέον, μελέτες από το Ινστιτούτο Mycotroph έχουν δείξει ότι τα φαρμακευτικά μανιτάρια μπορούν να αντισταθμίσουν την επανεμφάνιση των αλλεργιών γύρης σε μεσοπρόθεσμη βάση.

Τα φαρμακευτικά μανιτάρια εξισορροπούν την υπερβολική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Τα φαρμακευτικά μανιτάρια ανήκουν στις παλαιότερες φυσικές θεραπείες του κόσμου. Έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία επί αιώνες στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική (TCM) ενάντια σε πολλές διαταραχές και ασθένειες. Έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά κατά των αλλεργιών. Τα φαρμακευτικά μανιτάρια μπορούν να εξισορροπήσουν την υπερβολική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση της αλλεργίας στη γύρη, στην αλλεργική ρινίτιδα ή άλλες αλλεργίες, τα φαρμακευτικά μανιταρια Γανόδερμα είναι πολύ σημαντικά.

Το Γανόδερμα:

  • ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
  • βελτιώνει την παροχή οξυγόνου, και
  • μειώνει την απελευθέρωση ισταμίνης (η οποία είναι υπεύθυνη για πολλά συμπτώματα αλλεργίας) μέσω των τριτερπενίων τα οποία έχουν παρόμοια δράση με την κορτιζόνη.

Ερίκιο και πλευρώτοι

Το φαρμακευτικό μανιτάρι Ερίκιο και οι πλευρώτοι έχουν, επίσης, αποδείξει ότι είναι αποτελεσματικά.

Μπορούν να:

  • συμβάλουν στη σταθεροποίηση του εντερικού βλεννογόνου, και
  • να υποστηρίξουν την δομή των βλεννογόνων μεμβρανών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους πάσχουν από αλλεργία στη γύρη γιατί ένα υγιές εντερικό βλεννογόνο αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για ένα ισορροπημένο και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.
  • το ερίκιο, επίσης, έχει ευνοϊκή επίδραση στην αναγέννηση των βλεννογόνων της αναπνευστικής οδού.

Κόρντισεπς

Εάν η αλλεργία από τη γύρη πηγαίνει χέρι-χέρι με την εξάντληση και την κατάθλιψη, τα φαρμακευτικά μανιτάρια Κόρντισεπς αποδεικνύονται χρήσιμα γιατί:

  • διαθέτουν καταπραϋντικές ιδιοτητες, και
  • βελτιώνουν την διάθεση.
  • επίσης, το Κόρντισεπς θεωρείται ως τονωτικό για την ενίσχυση του πνεύμονα, το οποίο το καθιστά πολύ χρήσιμο κατά του αλλεργικού άσθματος.

Πολύπορος

Το φαρμακευτικό μανιταρι Πολύπορος είναι χρήσιμο ενάντια στις αλλεργικές ρινίτιδες και στην υπερβολική βλέννα ή υγρά.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση