τριχιαση | τι ειναι το προκαρδιο αλγοσ | αντισωματα ερυθρας igg θετικα | ταχυπαλμιες αντιμετωπιση

Νέο υαλουρονικό παρουσιάστηκε στο 4th ITED στο Παρίσι

Ο νέος τύπος υαλουρονικού, ο οποίος έχει πολύ μεγαλύτερη ελαστικότητα με αποτέλεσμα να ακολουθεί τις κινήσεις και δεν αλλοιώνει την εκφραστικότητα και τη φυσικότητα του προσώπου.

Πηγή Δελτίο τύπου: Αισθητική Ανάπλαση

Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Χριστόπουλος παρευρέθη στο 4th ITED στο Παρίσι. Πρόκειται για μια International Expert συνάντηση στην οποία φέτος συμμετείχαν πλαστικοί χειρουργοί από 80 διαφορετικές χώρες. Αυτή τη χρονιά η ITED ήταν αφιερωμένη στην παρουσίαση ενός νέου τύπου υαλουρονικού. Η ιδιαιτερότητα και το σημαντικό πλεονέκτημα του νέου αυτού υλικού, που έχουν στα χέρια τους οι πλαστικοί χειρουργοί, είναι η μεγαλύτερη ελαστικότητα και η ικανότητά του να ακολουθεί τις κινήσεις του προσώπου.

Μεγαλύτερη φυσικότητα στο αποτέλεσμα

Το νέο υαλουρονικό ήρθε για να εξαλείψει ένα πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί στα υαλουρονικά που υπάρχουν έως τώρα, τη στατικότητα του υλικού. Είναι γνωστό ότι η προσθήκη υαλουρονικού σε κάποιο σημείο του προσώπου μπορεί να δώσει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Όμως σε κάποιες περιοχές του προσώπου με έντονη κινητικότητα, όπως για παράδειγμα στα χείλη, έχει παρατηρηθεί ότι κατά την κίνηση κάποια υαλουρονικά δεν ακολουθούν πλήρως την κίνηση του προσώπου. Αυτήν την αδυναμία ήρθε να καλύψει ο νέος τύπος υαλουρονικού, ο οποίος έχει πολύ μεγαλύτερη ελαστικότητα με αποτέλεσμα να ακολουθεί τις κινήσεις και δεν αλλοιώνει την εκφραστικότητα και τη φυσικότητα του προσώπου.

Νέες τεχνικές

Κατά τη διάρκεια του 4th ITED παρουσιάστηκαν επίσης διάφορες νέες τεχνικές εμφύτευσης υαλουρονικού. Οι τεχνικές αυτές αφορούν στη συνολικότερη αντιμετώπιση της απώλειας όγκου, που μπορεί να έχει ένα πρόσωπο με το πέρασμα της ηλικίας και δεν αφορά μόνο στην αντιμετώπιση ρυτίδων.

Επίσης, παρουσιάστηκε ένας νέος μηχανισμός έγχυσης υαλουρονικού, τον οποίο όμως εμείς ήδη διαθέτουμε στην Αισθητική Ανάπλαση, αφού όντας ενημερωμένοι για τις νέες cutting edge εφαρμογές, είμαστε από τους πρώτους που τον είχαν προμηθευτεί πριν καν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Τέλος, η επαφή και η γνωριμία με πλαστικούς χειρουργούς άλλων χωρών, όπου ανταλλάχτηκαν αρκετά χρήσιμες απόψεις, αποτελεί πάντα ένα θετικό στοιχείο σε τέτοιες διεθνείς συναντήσεις των expert πλαστικών χειρουργών πάνω σε αυτόν τον τομέα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.