κακοηθεια στο παγκρεας | μηνισκος | εξετασεις αιματος για λυσσα | καρκινωμα γλωσσας | αντιμετωπιση ψωρας σκυλου

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: αναμένεται τοποθέτηση του ΕυρωκοινοβουλίουΕίστε καπνιστής; Αν ναι, πιθανότατα έχετε δοκιμάσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Για το οποίο έχει γίνει μεγάλη συζήτηση. Σύντομα αναμένεται τοποθέτηση του Ευρωκοινοβουλίου, ωστε να καθορισθεί το νομικό πλαίσιο για την κυκλοφορία του προϊόντος.

Οι υποστηρικτές του ηλεκτρονικού τσιγάρου δημιούργησαν μια εκστρατεία με τίτλο SaveE-cigs («Σώστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο»). Η βασική τους τοποθέτηση συνοψίζεται ως εξής:

«Στις 10 Σεπτεμβρίου οι Ευρωβουλευτές θα πρέπει να κάνουν μια ξεκάθαρη επιλογή: θα στηρίξουν για άλλη μια φορά την καπνοβιομηχανία, έναν κλάδο που σκοτώνει 700.000 ανθρώπους κάθε χρόνο στην Ε.Ε. ή θα στηρίξουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές; Θα ψηφίσουν υπέρ της ρύθμισης του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως συνταγογραφούμενο φαρμακευτικό προϊόν περιορίζοντας τη χρήση του ή θα επιτρέψουν την ελεύθερη πώλησή του και συνεπώς θα δώσουν σε όλους τους πολίτες της Ε.Ε. το δικαίωμα μιας λιγότερο βλαβερής εναλλακτικής;»

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σχετική ιστοσελίδα http://www.saveecigs.com.

Η ιστοσελίδα διαθέτει και ενδιαφέροντα video εδώ.

Από το WEBTV του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μπορείτε να δείτε το ακόλουθο video (ελληνικοί υπότιτλοι).

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.