πνευμοθωρακας | μυς | νεφρα αντιβιωση | igg αντισωματα κυτταρομεγαλοϊός | οστεοαρθριτιδα γονατος

Η πρώτη μέρα στο γυμναστήριο

Σκοπός σας δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά ένα αρμονικά γυμνασμένο και υγιές σώμα.

Ο θαυμασμός που νοιώσατε για τους αθλητές που βλέπετε στην τηλεόραση, σάς οδήγησε για πρώτη φορά στο γυμναστήριο της γειτονιάς σας.

Oπως όλα τα πράγματα, έτσι και η γυμναστική έχει τα μικρά μυστικά της. Ξεκινήστε κατ’ αρχήν με απλές ασκήσεις και με λίγα κιλά. Δώστε στο σώμα σας τον χρόνο να προσαρμοστεί, αλλιώς ο κίνδυνος τραυματισμού είναι πολύ μεγάλος. Μην παρασύρεστε απο τις επιδόσεις των διπλανών σας και μην νοιώθετε μειονεκτικά. Σκοπός σας δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά ένα αρμονικά γυμνασμένο και υγιές σώμα.

Eνα άλλο σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι ο σωστός τρόπος εκτέλεσης της κάθε άσκησης. Στην αρχή μπορεί να σας πάρει κάποιο χρόνο, αλλά αν δεν μάθετε να εκτελείτε σωστά τις ασκήσεις δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Τέλος οποιαδήποτε απορία και αν έχετε (όσο χαζή και αν σας φαίνεται) μην διστάσετε να ρωτήσετε τον γυμναστή σας. Είναι εκεί γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο!

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.