ποσες μερρε μετα το τεστ παπ αποχη | αντιτετανικος ορος | φυσιολογική θερμοκρασία βρέφους

Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας σε συμπληρώματα διατροφήςΗ λήψη βιταμινούχων σκευασμάτων φαίνεται να είναι άσκοπη σπατάλη χρήματος και οι άνθρωποι θα πρέπει απλά να καταναλώνουν περισσότερα φρούτα και λαχανικά, σύμφωνα με έρευνα Βρετανών επιστημόνων, που δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του επιστημονικού περιοδικού The Lancet.

Στην έρευνα αναφέρεται ότι τα εκατομμύρια άνθρωποι που παίρνουν καθημερινά βιταμίνες όπως βιταμίνη C, E και β-καροτένιο δεν προστατεύουν τον εαυτό τους από καρκίνο, καρδιαγγειακά ή άλλα νοσήματα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες που διεξήγαγαν την έρευνα είναι απογοητευτικό το ό,τι δεν παρατηρήθηκαν θετικές επιδράσεις από τη λήψη βιταμινούχων σκευασμάτων, στα καρδιαγγειακά νοσήματα ή τον καρκίνο.

Ωστόσο επισημαίνουν ότι στην έρευνα εξετάστηκαν μόνο συγκεκριμένοι συνδυασμοί από αντιοξειδωτικές βιταμίνες, κάτι που σημαίνει ότι άλλες βιταμίνες ή άλλοι συνδυασμοί πιθανόν να αποδειχθούν πιο αποτελεσματικοί.

Τα αποτελέσματα της πενταετούς έρευνας δείχνουν ότι τα συμπληρώματα δεν προσφέρουν τίποτα. Δεν είναι επικίνδυνα αλλά δεν προσφέρουν και τίποτα.

Οι επιστήμονες μελέτησαν 20.000 άτομα ηλικίας 40-80 ετών, από 69 βρετανικά νοσοκομεία και εκτός από τα συμπληρώματα διαστροφής μελέτησαν και τη δράση των στατινών, φάρμακα για τη μείωση της χοληστερόλης.

Για τις στατίνες τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχουν αποτελέσμτα κατά το πρώτο έτος της λήψης τους, ενώ τα καλύτερα αποτελέσματα παρατηρούνται μέσα στα πέντε χρόνια λήψης αυτών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.