τι σημαινει αυτοανοσο νοσημα | παρενεργειες εμβολιου ηπατιτιδας β | DNA δεινοσαύρων | προκάρδιο άλγοσ

Και η Εκκλησία κατά του καπνίσματοςΗ Εκκλησία είναι αντίθετη σε ο,τιδήποτε φθείρει το σώμα μας, που είναι ναός του Θεού. Και το κάπνισμα φθείρει το σώμα μας. Ακόμη με τον εθισμό που προκαλεί, μας κάνει αιχμαλώτους ενός πάθους, όπως το κάπνισμα, ενώ είμαστε γεννημένοι για να είμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι άνθρωποι.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Χριστόδουλου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος.

Στο μήνυμά του, ο κ. Χριστόδουλος επισημαίνει επίσης ότι δεν προκαλούμε ζημία μόνο στο σώμα και στην ψυχή μας, αλλά βλάπτουμε πολλές φορές και τους συνανθρώπους μας. Αν είμαστε απρόσεκτοι τους επιβάλλουμε να γίνουν παθητικοί καπνιστές και μπορεί να είμαστε ηθικοί αυτουργοί κάποιας ασθενείας τους, οφειλομένης ακριβώς στο παθητικό κάπνισμα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.