μαντου δε ποσες μέρες διχν | ουρια αυξημενη | λοχεια | αρρυθμιες | λεμφωμα στο στομαχι | φλεγμονη εντερου

Μέτρα για την προστασία της παιδικής ηλικίαςΣειρά μέτρων για την προστασία του παιδιού ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ελ. Τζιόλας, κατά την διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου της Ελληνικής Παιδιατρικής Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου 2002, στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρόκειται σύντομα να κυρωθεί στην Βουλή η σύμβαση του ΟΗΕ, που προσδιορίζει τις εργασίες που απαγορεύονται για τα μικρά παιδιά καθώς και εκείνες που χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την ίδρυση της αυτόνομης αρχής Ο Συνήγορος του Παιδιού, στο πλαίσιο της ανεξάρτητης αρχής Ο Συνήγορος του Πολίτη.

Ανέφερε επίσης ότι στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας το 2003, η Ελλάδα θα αναλάβει πρωτοβουλία για την διαμόρφωση πλαισίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης - η οποία θα καταλήξει σε οδηγία προς όλα τα κράτη μέλη - για την αντιμετώπιση της σωματεμπορίας των παιδιών αλλά και των ενηλίκων.

Παρουσίασε το πρόγραμμα για την ανάπτυξη δικτύων βρεφονηπιακών σταθμών, κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ) καθώς και του ολοήμερου Σχολείου. Το πρόγραμμα αυτό θα χρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και θα έχει ως εθνικό συντονιστή το Υπουργείο Εργασίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.