μυς ποδιού | σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου | τι συμπτώματα έχει ο μηνισκος | ιογενης τι σημαινει | ερλιχια

Αποδίδουν τα μέτρα για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτωνΗ μείωση του αριθμού των νεκρών από τροχαία κατά 10% πέρυσι, και 21% το πρώτο πεντάμηνο του 2002, αποδεικνύει ότι το πενταετές στρατηγικό σχέδιο μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων της κυβέρνησης αρχίζει και αποδίδει τους πρώτους καρπούς, δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απευθυνόμενος στα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής.

Ο υπουργός τόνισε ότι η λέξη κλειδί για την αντιμετώπιση των τροχαίων είναι η άσκηση συνολικής πολιτικής, σημειώνοντας ότι οι κατά καιρούς ανεξάρτητες πολιτικές φορέων και υπουργείων δεν απέδωσαν.

Αφού επανέλαβε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας συμβάλει κατά 70% στην πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων απαρίθμησε όλα τα μέτρα που εφάρμοσε το υπουργείο του για τη μείωση των τροχαίων (αυξημένα αλκοτέστ, απαγόρευση διά ροπάλου του σβησίματος των κλήσεων, έλεγχος για ζώνες και κράνη, κλπ) και απάντησε στις προτάσεις των βουλευτών, αρκετοί από τους οποίους επέμεναν στο πρόβλημα του αλκοολισμού που, όπως εκτίμησαν, εντείνεται στη νεολαία.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι χρειάζεται η κυκλοφορία περιπολικών με συμβατικές πινακίδες ώστε να ελέγχεται καλύτερα η επιθετική οδήγηση, προανήγγειλε νέες εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των οδηγών, επισήμανε την αποτελεσματικότητα των σταθερών φωτογραφικών ραντάρ, ενώ διαβεβαίωσε τους βουλευτές ότι με επικείμενη νομοθετική ρύθμιση, οι αλλοδαποί που έχουν πάρει κλήσεις δεν θα μπορούν να εξέρχονται από τη χώρα εάν δεν τις πληρώσουν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.