τι εξετασεις να κανω για ηπατιτιδα β | λευκοπλακια στα ουλα | ταχυτητα καθιζησης ερυθρων

Πλήρης απαγόρευση των διαφημίσεων τσιγάρων στην ΚύπροΗ Επιτροπή Υγείας της Βουλής της Κύπρου απαγόρευσε πλήρως τη διαφήμιση προϊόντων καπνού. Η απαγόρευση θα επεκτείνεται και στις περιπτώσεις συγκαλυμμένης διαφήμισης, δηλαδή όταν προβάλλεται μία εικόνα που θα παραπέμπει στο συγκεκριμένο προϊόν.

Παράλληλα τίθενται αυστηρές ποινές, οι οποίες φθάνουν μέχρι 1.000 λίρες πρόστιμο, ή έξι μήνες φυλάκιση ή και οι δυο μαζί. Ανάλογη νομοθετική πρόνοια υπάρχει στη Γαλλία, τη Φιλανδία, την Πορτογαλία και την Ιταλία, ενώ προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται και η Ευρωπαϊκή Ενωση.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη το κάπνισμα απαγορεύεται στα οχήματα δημόσιας χρήσης, όπως τα ταξί και τα λεωφορεία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.