υψος πτησης αεροπλανων | εκκολπώματα παχεος εντερου συμπτωματα | εμφυσημα αιτια | οργανα ανθρωπινου σωματος

Αυξάνονται τα κρούσματα κακοποίησης παιδιών στην ΚύπροΚάθε χρόνο παρουσιάζονται 400 νέα περιστατικά κακαοποίησης παιδιών στην Κύπρο, ενώ παρατηρείται και αυξητική τάση του φαινομένου, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η παιδοψυχίατρος κ. Αννα Παραδεισιώτου. Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν μόνο τρεις παιδοψυχίατροι αντί δώδεκα με αποτέλεσμα πολλά περιστατικά να οδηγούνται σε κατάλογο αναμονής.

Την ίδια θλιβερή κατάσταση μετέφερε και η εκπρόσωπος του υπουργείου Εργασίας κ. Αντούλλα Αναστασίου, αναφέροντας ότι από το Μάιο μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν 333 νέα περιστατικά βίας στην οικογένεια.

Η εκπρόσωπος της συμβουλευτικής επιτροπής για τη βία κ. Αννίτα Κονή, τόνισε ότι απαιτείται ενίσχυση του τμήματος ευημερίας. Σήμερα υπάρχουν 10 λειτουργοί, υπάρχουν 20 κενές θέσεις, ενώ χρειάζονται ακόμη 62 λειτουργοί για να αντεπεξέλθουν στα πολλά περιστατικά που παρουσιάζονται.

Ο βουλευτής Νίκος Πιττοκοπίτης κατήγγειλε ότι υπόθεση βιασμού 11χρονου παιδιού, βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια στα δικαστήρια, καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης έχει αναβληθεί πέντε φορές, με αποτέλεσμα το παιδί να υφίσταται μια συνεχή ταλαιπωρία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.