χολοκυστίτιδα | ποσες θερμιδες εχουν τα γιουβαρλακια | oula aposthma | δεκατα πυρετου παιδια αμυγδαλες

Πρωτοφανής περίπτωση εγκυμοσύνης στην ΚύπροΠεντάδυμα κυοφορούσε, χωρίς μάλιστα να το γνωρίζει, μία 42χρονη γυναίκα στην Κύπρο, η οποία επισκέφθηκε το γιατρό της για προβλήματα υγείας. Στην πορεία της κύησης έχασε δύο από τα πέντε έμβρυα, αφού σταμάτησαν να αναπτύσσονται και στις 15 Ιουνίου γεννήθηκαν με καισαρική τομή τρία υγιέστατα αγοράκια στην κλινική ''Ζωοδόχος Πηγή''.

Το ζευγάρι έχει άλλα τρία παιδιά, δύο κόρες 22 και 17 χρόνων και ένα γιο 10 χρόνων. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η, οκταμελής τώρα, οικογένεια είναι το οικονομικό και ήδη έχει ζητήσει τη βοήθεια της κυβέρνησης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.