αυπνια εμμετος κιτρινο δερμα | αντιβιωση για φλεγμονη στο δοντι | συνδρομο ανω κοιλης φλεβας

Κινέζοι φοιτητές στην Κύπρο έτρωγαν σκύλουςΕμβρόντητοι έμειναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών όταν διενήργησαν πριν λίγες μέρες έφοδο σε κατοικία, όπου διαμένουν Κινέζοι φοιτητές, οι οποίοι παραδέχθηκαν στους αστυνομικούς ότι τρώνε σκύλους, τους οποίους εντοπίζουν σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας.

Αφού λοιπόν του αρπάξουν και τους μεταφέρουν στο σπίτι τους, τους περιποιούνται και μετά τους σφάζουν και τους μαγειρεύουν. Αφορμή για να παραδεχθούν, έδωσε ο εντοπισμός από τους άνδρες του Τμήματος Αλλοδαπών, σκελετών σκύλων στο σπίτι όπου διέμεναν.

Οι ίδιοι ανέφεραν ότι στη χώρα τους επιτρέπεται να καταναλώνουν σκυλίσιο κρέας, γι αυτό έκαναν το ίδιο και στην Κύπρο. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την ηγεσία του τμήματος, με σκοπό να ζητηθεί νομική συμβουλή για το όλο ζήτημα. Οι Κινέζοι διαμένουν σε σπίτι σε κεντρικό προάστιο της Λευκωσίας και η επιδρομή των αστυνομικών έγινε πριν λίγες μέρες.

Εκπρόσωπος του Τμήματος Αλλοδαπών επιβεβαίωσε την πληροφορία, προσθέτοντας ότι γίνονται έρευνες για να διαφανεί το χρονικό διάστημα που εξαφανίζονταν σκύλοι της περιοχής και αν και άλλοι Κινέζοι προέβαιναν στις ίδιες ενέργειες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.