αποσυμπίεση λαβύρινθου | ραιβοκρανο θεραπεια | διαιτα σκαρνταιηλ προγραμμα

Κύμα καύσωνα και στην ΚύπροΚύμα καύσωνα επηρεάζει και την Κύπρο με την θερμοκρασία στη Λευκωσία να φθάνει στους 41 βαθμούς. Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καύσωνας θα υποχωρήσει την Παρασκευή και το Σάββατο, οπότε και αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας έχουν ληφθεί όλα τα ενδεικνυόμενα προληπτικά μέτρα για αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού. Οι αρμόδιες υπηρεσίες συστήνουν ελαφρύ ντύσιμο με ανοικτόχρωμα ρούχα, ελαφρύ φαγητό και κατανάλωση πολλών υγρών.

Το κοινό καλείται επίσης να αποφεύγει την άσκοπη μετακίνηση και να περιορίζεται στο μέτρο του δυνατού σε κλιματιζόμενους χώρους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.