αρρυθμιες καρδιας συμπτωματα | εναλλαγη διαρροιας δυσκοιλιοτητας | νιασινη στενωση αορτη

Η Τράπεζα Κύπρου στο πλευρό των Γιατρών του ΚόσμουΣε έναν απο τους μεγαλύτερους υποστηρικτές των Γιατρών του Κόσμου εξελίσσεται η Τράπεζα Κύπρου, η οποία εν'όψει των εορτών των Χριστουγέννων προέβη σε σημαντική χρηματική δωρεά, ενώ παράλληλα, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου, οι Γιατροί του Κόσμου και η Τράπεζα Κύπρου προσκαλούν το κοινό να συνεισφέρει στην ανθρωπιστική δράση, μέσα απο το δίκτυο των καταστημάτων της Τράπεζας.

Απο τις 10 έως 24 Δεκεμβρίου 2001 στα καταστήματα της Αττικής, Θεσσαλονίκης, Κρήτης και Πάτρας θα συγκεντρώνονται χρήματα, γάλα σε κουτιά και φάρμακα (μόνο αντιβιοτικά και παυσίπονα).

Επίσης, για απεριόριστο χρονικό διάστημα σε όλα τα υποκαταστήματα της Τράπεζας το κοινό μπορεί να συνεισφέρει καταθέτοντας σε ειδικό λογαριασμό με αριθμό: Αρ. Λογ. 36 88 783

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσφοράς της Τράπεζας Κύπρου στο κοινωνικό σύνολο και αποτελεί συνέχεια μιας σειράς ενεργειών, που έχουν ως στόχο την ενίσχυση των ομάδων που χρήζουν βοήθειας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.