γλουτιαιος μυς | πονος στο χονδρο της μυτης | στιγμα στο αιμα | απονευρωση δοντιου | συχνοουρια αιτιες

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις των γιατρών του ΙΚΑΟι γιατροί του ΙΚΑ, όλης της χώρας, εξήγγειλαν και νέες απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι και το Σεπτέμβριο, μετά από απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των γιατρών του ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ), με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με μία πενθήμερη απεργία από τις 16 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα οι γιατροί του ΙΚΑ, πλέον της πενθήμερης απεργίας του Σεπτεμβρίου, θα απέχουν από τα καθήκοντα τους, στις 26 και 29 Ιουλίου και στις 12 και 13 Αυγούστου με αιτήματα την αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης από το μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο της χώρας, τη μονιμοποίηση των 5.500 συμβασιούχων συναδέλφων τους, τη θεσμοθέτηση επιδομάτων βιβλιοθήκης και εξομάλυνσης και την καθιέρωση ιατρικού βαθμολογίου.

Την Τρίτη 23 Ιουλίου, η ΠΟΣΕΠΥΙΚΑ, έχει καλέσει τη διοίκηση του ΙΚΑ, καθώς και τα υπουργεία Υγείας, Εργασίας, Προεδρίας και Οικονομικών, σε δημόσιο διάλογο, στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.