παγκρεατιτιδα σκυλου αντιμετωπιση | ομφαλοκήλη επέμβαση | ευερεθιστο εντερο πονος

Nέες απεργίες των γιατρών του ΙΚΑΑπεργία πραγματοποιούν οι γιατροί του ΙΚΑ, όλης της χώρας, την Δευτέρα 29 Ιουλίου, μετά από απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ). H κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, θα γίνει με μία πενθήμερη απεργία από τις 16 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι γιατροί του ΙΚΑ, εκτός από τις παραπάνω κινητοποιήσεις, έχουν προγραμματίσει απεργειακές κινητοποιήσεις και στις 12 και 13 Αυγούστου με αιτήματα την αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης από το μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο της χώρας, τη μονιμοποίηση των 5.500 συμβασιούχων συναδέλφων τους, τη θεσμοθέτηση επιδομάτων βιβλιοθήκης και εξομάλυνσης και την καθιέρωση ιατρικού βαθμολογίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.