αντισωματα cmv igg θετικα | πρωτοπαθης χολικη κιρρωση

Συνθήκες τρίτου κόσμου στις αγροτικές περιοχές των ΗΠΑΕνα στα έξι παιδιά, που ζουν στις αγροτικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, με δυσκολία καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες διαβίωσης, λόγω της φτώχειας που επικρατεί στις συγκεκριμένες περιοχές και του αδύναμου συστήματος υγείας. Ο μέσος όρος του ετησίου εισοδήματος των οικογενειών που ζουν στην υπόλοιπη Αμερική είναι τρεις φορές πιο υψηλό απ' ότι το εισόδημα των οικογενειών που κατοικούν στα σύνορα Αμερικής - Μεξικού, στο Μισισιπή, στην Κεντρική κοιλάδα της Καλιφόρνιας και στα Απαλάχια όρη.

To International Child Welfare Organization αναφέρει πως περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια παιδιά υποφέρουν από τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στις παραπάνω αγροτικές περιοχές, με αποτέλεσμα το ποσοστό θνησιμότητας σε άτομα κάτω των 24 ετών να είναι 50% υψηλότερο, συγκριτικά με το αντίστοιχο ποσοστό στις αστικές περιοχές των ΗΠΑ.

Οι οικογένειες έρχονται αντιμέτωπες με την φτώχεια, λόγω των περιορισμένων επαγγελματικών ευκαιριών που τους παρουσιάζονται. Οι μισθοί είναι πάρα πολύ χαμηλοί και δεν τους παρέχονται ειδικά προνόμια, όπως στους εργαζόμενους των αστικών περιοχών.

Επιπλέον το χαμηλό μορφωτικό τους επίπεδο δεν τους αφήνει περιθώρια επιλογών, αφού δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας ισχυρότερης θέσης. Σε κίνδυνο όμως τίθεται καθημερινά και η υγεία τους, αφού η ποιότητα του νερού που καταναλώνουν δεν πληρεί τους κανόνες υγιεινής, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν από λοιμώξεις.

Τέλος, τα παιδιά που ζουν στις συγκεκριμένες αγροτικές περιοχές έχουν 104% περισσότερες πιθανότητες να κάνουν χρήση αμφεταμινών, 50% περισσότερες πιθανότητες να δοκιμάσουν κοκαίνη και 34% περισσότερες πιθανότητες να κάνουν χρήση μαριχουάνας, συγκριτικά με τα υπόλοιπα παιδιά στις ΗΠΑ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.