γιατι εχω χαμηλές σφίξεις | τι σημαινει αυτοανοσο νοσημα | διακοπη κυησησ με χαπια | δερματικο αποστημα

Κύπριοι γιατροί του κόσμου στο πλευρό των ΑφγανώνΔύο Κύπριοι γιατροί, μέλη του παραρτήματος της οργάνωσης "Γιατροί του Κόσμου" στην Κύπρο, η παιδοχειρουργός δρ. Ελένη Θεοχάρους και ο χειρουργός-ουρολόγος δρ. Δημήτρης Δημητρίου, αναχώρησαν από την Κύπρο με προορισμό το Αφγανιστάν, ώστε να παρέχουν βοήθεια σε άτομα που χρήζουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ανεξαρτήτως πολιτικών ή θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η γιατρός και βουλευτής του ΔΗΣΥ δρ. Θεοχάρους ανέφερε ότι, παράλληλα εμπορευματοκιβώτια, τα οποία φέρουν τη σφραγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και περιέχουν ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα αναμένεται να φθάσουν από τη Γερμανία στο Αφγανιστάν τις προσεχείς ημέρες.

"Η αποστολή μας ταξιδεύει κάτω από την ομπρέλα των "Γιατρών του Κόσμου Κύπρου", με τη στήριξη του Διεθνούς Ταμείου Βοηθείας", είπε η Δρ.Θεοχάρους, προσθέτοντας ότι στους "Γιατρούς του κόσμου", φθάνουν συνεχώς πληροφορίες από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (World Health Organization-WHO), από το Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, αλλά και από μη κυβερνητικές οργανώσεις, για την ύπαρξη πάρα πολλών θυμάτων ανάμεσα στον άμαχο πληθυσμό.

Αναφερόμενη στα εμπορευματοκιβώτια τα οποία φέρουν τη σφραγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας, η δρ.Θεοχάρους είπε πως περιέχουν κυρίως παιδιατρικά φάρμακα πλούσια σε βιταμίνες, καθώς και τρόφιμα υψηλής θερμιδομετρικής αξίας για κατανάλωση από παιδιά, κυρίως γάλα και άλλου είδους προϊόντα τα οποία αποτελούν δωρεές μεγάλων εταιριών προς το Διεθνές Ταμείο βοηθείας, το οποίο με τη σειρά του τα παραχώρησε σε εμάς για να δοθούν στο Αφγανιστάν.

Ακόμη ανέφερε ότι αυτή και ο δρ. Δημητρίου θα εγκαταστήσουν εντός του Αφγανιστάν μικρό χειρουργείο, προσπαθώντας να παράσχουν αναλόγως των επικρατούντων συνθηκών τις υπηρεσίες τους στο λαό του Αφγανιστάν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.