ανεμογκαστρι | http://www.care.gr/post/210/flevokomviki-taxykardia | το αιδιο της γυναικας | χλαμυδιαση

Φοιτητές της Ιατρικής στο πλευρό των κατοίκων των ακριτικών νησιώνΣτο πλευρό των γιατρών οι οποίοι εξυπηρετούν τις ανάγκες των ανθρώπων που ζουν στα ακριτικά νησιά, θα βρεθούν 240 εθελοντές-φοιτητές της Ιατρικής, στο πλαίσιο του συνολικού σχεδιασμού για την προώθηση του εθελοντισμού των νέων της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Οι φοιτητές θα βοηθήσουν με τις υπηρεσίες τους στην κάλυψη των αναγκών υγειονομικής περίθαλψης των κατοίκων των νησιών και θα παράσχουν επικουρική συνδρομή στο έργο των γιατρών, στις εγκαταστάσεις των τοπικών κέντρων υγείας.

Το εθελοντικό αυτό πρόγραμμα, που οργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά, αφορά τα νησιά Κάλυμνο, Κάρπαθο, Λήμνο, Χάλκη, Κρήτη (Ανώγεια, Σητεία, Καστέλι), Ρόδο, Κίμωλο, Ανδρο, Ζάκυνθο, Ίο, Κέρκυρα, Κύθηρα, Σαντορίνη, Σέριφο, Σκιάθο, Τήλο και Τήνο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.