στενωση εντερου συμπτωματα | πλακωδες επιθηλιο τραχηλου | ti periexoun oi eneseis gia eksagwgi dontiou

Για πιο ασφαλή συμπληρώματα διατροφήςΝέες κοινές οδηγίες για τα συμπληρώματα διατροφής, οι οποίες θα ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, και θα βασίζονται στις ημερήσιες ενεργειακές ανάγκες για βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, πρότεινε το συμβούλιο της Ευρώπης.

Ο επίτροπος στην Ευρώπη κ. David Byrne, υπεύθυνος για θέματα υγείας και προστασίας του καταναλωτή, δήλωσε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η σωστή πληροφόρηση του καταναλωτή.

Οι ετικέτες που θα φέρουν οι συσκευασίες των συμπληρωμάτων πρέπει πλέον να είναι απόλυτα κατανοητές από τους καταναλωτές, κάτι το οποίο δε γίνεται σήμερα, λόγω των διαφορετικών εθνικών νομοθεσιών.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, θα αναγράφονται πλέον, σαφείς οδηγίες χρήσης για ημερήσια πρόσληψη των διάφορων συστατικών, καθώς και οι πιθανοί κίνδυνοι από την υπερκατανάλωση. Επίσης θα υπάρχει σαφής δήλωση ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα διατροφής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.