αυχενικο | πεμφιγα | チ胱? 肓 磋?襄? | στοματιτιδα εικονες | εμβολιο πνευμονιοκοκκου | εχω φτερουγισματα στην καρδια

Κοινή ελληνο-τουρκική Μονάδα Αντιμετώπισης ΚαταστροφώνΔιαδικαστικά και τεχνικά θέματα σχετικά με την ίδρυση Κοινή ελληνο-τουρκικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Joint Ellenic-Turkish Standby Disaster Reponse Unit - JETSDRU) συζήτησαν στις 11 και στις 12 Σεπτεμβρίου, ελληνική και τουρκική αντιπροσωπεία, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου των Εξωτερικών συζητήθηκαν θέματα γενικότερης συνεργασίας στον τομέα των φυσικών καταστροφών μεταξύ των δύο χωρών και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου επιστημονική συνάντηση στην οποία συμμετείχαν έλληνες και τούρκοι ειδικοί επιστήμονες.

Οι αντιπροσωπείες επεξεργάστηκαν σχέδιο ψηφίσματος το οποίο πρόκειται να υποβληθεί από κοινού στην Ολομέλεια των Ηνωμένων Εθνών και σχέδιο πρωτοκόλλου για υπογραφή από τούς Υπουργούς Εξωτερικών, ενώ αποφάσισαν και την διεξαγωγή δύο κοινών ασκήσεων, μία στην Ελλάδα και μία στην Τουρκία, εντός του επομένου χρόνου.

Η πρωτοβουλία για την ίδρυση της Κοινής Μονάδας αποτελεί Ελληνο-τουρκική πρόταση η οποία κατατέθηκε, μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στις δύο χώρες το 1999 και έγινε ομόφωνα αποδεκτή από την Ολομέλεια των Ηνωμένων Εθνών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.