ηπατικη εγκεφαλοπαθεια σε σκυλο χρονος ζωης | ρηξη σκωληκοειδους αποφυσης | πολυουρια

Μονάδα βιολογικού καθαρισμού στο ΑίγιοΕγκαινιάσθηκε στο Αίγιο από τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων κ. Ηλία Ευθυμιόπουλο το έργο του βιολογικού καθαρισμού της πόλης, το οποίο θα συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της ορθής διαχείρισης των λυμάτων της περιοχής.

Το έργο επιχορηγήθηκε με 676 εκατ. δρχ από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και το υπουργείο Εσωτερικών και σε πρώτη φάση θα καλύψει τις ανάγκες πληθυσμού 40.000 κατοίκων ενώ σε δεύτερη φάση θα επεκταθεί και θα καλύψει και τις ανάγκες γειτονικών δήμων 60.000 κατοίκων (Συμπολιτείας και Διακοπτού).

Η κατασκευή του έργου ήταν απαραίτητη, όχι μόνον για την πόλη του Αιγίου αλλά για το ευρύτερο περιβάλλον του Κορινθιακού. Με τα έργα που έχουν ήδη κατασκευασθεί (Ξυλόκαστρο, Κόρινθος, Λουτράκι, Ιτέα, Ναύπακτος) και αυτά που προγραμματίζονται (Γαλαξίδι, Ακράτα) το πρόβλημα των αστικών λυμάτων του Κορινθιακού αντιμετωπίζεται στο μεγαλύτερο ποσοστό, ανέφερε ο κ.Ευθυμιόπουλος.

Όπως επισήμανε ο κ Ευθυμιοπουλος, σε πέντε χρόνια ολοκληρώνονται τα έργα κατασκευής εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ) σε όλη την χώρα με αποτέλεσμα ο εξυπηρετούμενος πληθυσμός από ΕΕΛ να φθάνει το 94%. Σήμερα η χώρα μας διαθέτει 300 ΕΕΛ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.