ανεγκεφαλια και κυτταρομεγαλοιος | απονευρωση | θυρεοειδίτιδες | αποκλεισμος αρ. σκελους, κουραση

Η ογκολογική μονάδα για τα παιδιά γίνεται πραγματικότηταΣε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί η ογκολογική μονάδα για παιδιά «Ελπίδα», δωρεά του Συλλόγου "Ελπίδα" , πρόεδρος του οποίου είναι η κ. Μ. Βαρδινιγιάννη, σε έκταση που παραχώρησε το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας, στην περιοχή που βρίσκονται τα δύο νοσοκομεία παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού.

Οπως επεσήμανε ο υπουργός Υγείας Αλέκος Παπαδόπουλος, κατά την παρουσίαση της νέας ρυθμιστικής μελέτης για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των νοσοκομείων παίδων, χάρη στη δωρεά αυτή ολοκληρώνεται το σύγχρονο παιδιατρικό συγκρότημα στην Αθήνα.

Η θέση της νέας ογκολογικής μονάδας "Ελπίδα" θα επιτρέπει την απρόσκοπτη επικοινωνία της με όλες τις υπηρεσίες των δυο νοσοκομείων.

Επιπλέον, όπως τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, τα νοσοκομεία παίδων, ενοποιούνται με στόχο να εξοικονομηθούν πόροι για να γίνουν επενδύσεις, να βρεθούν νέοι πόροι για τα λειτουργικά έξοδα και να βελτιωθούν σημαντικά οι ιατρικές υπηρεσίες, εκσυγχρονίζονται σε επίπεδο ιατρικών μονάδων και κρεβατιών, ώστε να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες αλλά και στο ρόλο τους ως ολυμπιακά παιδιατρικά νοσοκομεία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.