χρονια βρογχιτιδα θεραπεια | προκαρδιο αλγος τι ειναι | αποκολυση | υποφυσιακη ανεπαρκεια θεραπεια γυναικες

Ενας στους τέσσερις υποφέρει από προβλήματα πέψηςΑπό προβλήματα πέψης τουλάχιστον μία με δύο φορές την εβδομάδα υποφέρει το 25% του πληθυσμού, τα οποία όμως δεν τα αντιμετωπίζει με την απαιτούμενη προσοχή παρά μόνο όταν φτάσουν σε προχωρημένο στάδιο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Digestive Disorders Foundation, στην Μ. Βρετανία.

Οι πιο συχνές διαταραχές είναι οι καούρες, η δυσπεψία, η δυσκοιλιότητα ή η διάρροια και πόνοι. Τα προβλήματα μάλιστα αυτά επιδεινώνονται όταν οι ασθενείς ακολουθούν ένα τρόπο ζωής που κυριαρχεί το άγχος και η ένταση.

Μία από τις πιο συχνές διαταραχές το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι προκαλείται από το χρόνο άγχος και πολλοί είναι οι ασθενείς που καταφεύγουν στον γιατρό όταν πλέον το σύνδρομο αυτό έχει γίνει χρόνιο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της Digestive Disorders Foundation η σωστή διατροφή και ο έλεγχος του άγχους συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών, ενώ συμβουλεύουν τους ασθενείς να απευθύνονται στον γιατρό τους και να μην υπομένουν παθητικά τα συμπτώματα που τους ταλαιπωρούν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.