υπερπλασια | Όταν νεκρώσει το νευρο τουδοντιου | ποσο στοιχιζει η καρφιδα στο δοντι | εμβόλιο ανεμοβλογιάς

Διάλογος με τους γιατρούς του ΙΚΑΟι εργασιακές σχέσεις των γιατρών του Ι.Κ.Α. θα αντιμετωπιστούν μέσα στο πλαίσιο της συγκρότησης του συστήματος της δημόσιας πρωτοβάθμιας φροντίδας, μετά από εξαντλητικό και ουσιαστικό διάλογο μαζί τους, με στόχο την καθολική αξιοποίησή τους μέσα στο νέο σύστημα Υγείας.

Τα παραπάνω δήλωσαν σε κοινή δήλωσή τους ο υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Τάσος Γιαννίτσης και ο Υπουργός Υγείας Πρόνοιας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος με αφορμή τη συνεχιζόμενη απεργία των γιατρών του Ι.Κ.Α.

Οι δύο υπουργοί επεσήμαναν ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί προς τους πολίτες να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα ενιαίο σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας το οποίο θα λειτουργεί με αποτελεσματικό και σύγχρονο τρόπο προς όφελος τους.

Προς αυτή την κατεύθυνση οι πολιτικές ηγεσίες των δύο Υπουργείων συνεργάζονται και το κοινό αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θα τεθεί υπόψη των εμπλεκομένων φορέων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.