Καλέστε το 090-1160 2020 και ενισχύστε τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα Ελλάδας με την ευγενική υποστήριξη της TELESTET (η οποία προωθεί για τους πελάτες της την πρώτη Υπηρεσία Δωρεάς μέσω κινητού τηλεφώνου), έχουν εγκαινιάσει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου 090-1160 2020, η κλήση στο οποίο ισοδυναμεί με μια μικρή, συμβολική οικονομική ενίσχυση των αποστολών μας σε όλο τον κόσμο.

Σε δελτίο τύπου της οργάνωσης αναφέρονται τα ακόλουθα:

Όταν ένα ακόμα επείγον “χτυπά” την πόρτα του πλανήτη μας, η επικοινωνία ανάμεσα σε εμάς, τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, τους πληθυσμούς που κινδυνεύουν και την ελληνική κοινωνία, είναι απαραίτητη και ζωτικής σημασίας. Η αλυσίδα που μας συνδέει πρέπει να μείνει στέρεη και η γραμμή επικοινωνίας ανοιχτή για να μπορέσουν να σωθούν περισσότερες ανθρώπινες ζωές…

Πώς όμως μπορεί να συνδεθεί η αναγκαιότητα επικοινωνίας κι ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου με μια πράξη συμπαράστασης και προσφοράς σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη;

Και ο τρόπος που αυτό γίνεται πραγματικότητα είναι απλός: με κάθε κλήση στο 090-1160 2020, 2 ευρώ (περίπου 700 δραχμές) χρεώνονται στο λογαριασμό του κινητού αυτού που καλεί και αποδίδονται μέσω της Τelestet σε εμάς, για να συνεχίζουμε να είμαστε παρόντες στα «καυτά» σημεία του πλανήτη.

Το ποσό χρέωσης κάθε κλήσης είναι μικρό, αθροιστικά όμως θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό ποσό για αγορές φαρμάκων, μέσων εξυγίανσης νερού, εμβολίων. Ό,τι δηλαδή χρειαζόμαστε για να παρέχουμε βοήθεια σε ανθρώπους που τη χρειάζονται.

Επειδή ολόκληρος ο πλανήτης γίνεται η δική μας εν δυνάμει “αίθουσα επειγόντων περιστατικών”, ο άμεσος αυτός τρόπος οικονομικής ενίσχυσης μέσω της κινητής τηλεφωνίας καταδεικνύει την ανάγκη που πάντα έχουμε για να διατηρηθεί η αμεσότητα και η ταχύτητα παρέμβασής μας σε όλο των κόσμο.

Έτσι, όσοι από εσάς διαθέτετε κινητό τηλέφωνο στο δίκτυο της Telestet, σκεφθείτε πόσα μπορείτε να αλλάξετε με ένα απλό τηλεφώνημα στον αριθμό:090-1160 2020!

Για περισσότερες πληροφορίες στο 010- 5 200 500 ή στο 093-6699007 (Σοφία Ιωάννου, Υπεύθυνη Τύπου), press@msf.gr/ www.msf.gr

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση