λοιμωξη αναπνευστικου σε μωρο | ντοπαρισμα | υπόταση αντιμετώπιση | γρηγορη θεραπεια για σπασιμο πλευρων

Σε διάλογο καλεί η κυβέρνηση τους γιατρούς του ΙΚΑΝα ανταποκριθούν στην πρόταση της κυβέρνησης για διάλογο κάλεσε τους γιατρούς του ΙΚΑ ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρης Ρέππας, που υπογράμμισε ταυτόχρονα ότι οι γιατροί οφείλουν να σεβαστούν τις ανάγκες των ασφαλισμένων του ΙΚΑ ώστε να αποκατασταθεί η ομαλότητα.

Ο κ. Ρέππας, σε δηλώσεις του εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, υπογράμμισε ακόμα ότι η πρόταση της κυβέρνησης προς τους γιατρούς συγκροτείται από τρία σημεία:

- Θα ικανοποιηθεί το αίτημα για αύξηση 60.000 δρχ μηνιαίως όμως ως αμοιβή επιπλέον εργασίας.

- Θα συσταθεί άμεσα επιτροπή που θα μελετήσει τις ανάγκες σε προσωπικό του φορέα πρωτοβάθμιας υγείας και θα προχωρήσει στην προκήρυξη θέσεων μέσα σε ένα μήνα.

- Σταδιακά θα ενταχθούν όλοι οι γιατροί στον παραπάνω φορέα.

Ο κ. Ρέππας σημείωσε ακόμα ότι οι θέσεις αυτές θα είναι θέσεις γιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, γεγονός που σημαίνει ότι οι γιατροί του ΙΚΑ δεν θα έχουν δικαίωμα να κρατούν παράλληλα ιδιωτικό ιατρείο.

Στη δικαιοσύνη εντωμεταξύ προσέφυγε η διοίκηση του ΙΚΑ ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η νέα πενθήμερη απεργία που πραγματοποιούν από αύριο οι γιατροί του Ιδρύματος, οι οποίοι απέρριψαν τη συμβιβαστική πρόταση του υπουργείου Εργασίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.