ραγισμα στο κοκκυγα | παθησεις της γλωσσας | εκκολπωμα εντερου | χλαμυδια γατα | ορθοσκόπηση | εκλαμψια

48ωρο χωρίς γιατρούςΜόνο τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούνται στις 27 και 28 Ιουνίου στα δημόσια νοσοκομεία Αθήνας και Πειραιά, λόγω απεργιακής κινητοποίησης των νοσοκομειακών γιατρών, ενώ στις 28 Ιουνίου οι γιατροί του ΙΚΑ πραγματοποιούν και την τελευταία, για το μήνα Ιούνιο, 24ωρη απεργία τους.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας και του Πειραιά δεικδικούν νέο μισθολόγιο, αύξηση των δαπανών για την υγεία, χορήγηση επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας και αναγνώριση ως συντάξιμου του χρόνου των εφημεριών.

Βασικό αίτημα των γιατρών του ΙΚΑ είναι η μονιμοποίηση των 5.500 συμβασιούχων συναδέλφων τους, ενώ στα αιτήματά τους περιλαμβάνονται και η αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης, καθώς και η χορήγηση επιδομάτων βιβλιοθήκης και εξομάλυνσης.

Οι γιατροί του ΙΚΑ προειδοποιούν ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις τους θα συνεχιστούν και μέσα στον Ιούλιο εάν δεν ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματά τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.