αυξηση λιπους 2 εκατοστά | νυχτερινες ονειρώξεις | αερομπικ στο νερο | χολαγγειητης σκληριντικη

Η συχνή εναλλαγή συντρόφων αυξάνει τoν κίνδυνο μόλυνσης από HPVΗ πιθανότητα μόλυνσης από τον ιό των θηλωμάτων του ανθρώπου (HPV), ο οποίος σχετίζεται με μεταγενέστερη εμφάνιση καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, αυξάνεται κατά δέκα φορές, κάθε φορά που οι γυναίκες αποκτούν έναν καινούργιο ερωτικό σύντροφο, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της California, San Francisco.

Ερευνητές, από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, παρακολούθησαν 800 γυναίκες και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 50% από τις σεξουαλικά ενεργές γυναίκες θα προσβληθούν από τον ιό HPV, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Οι επιστήμονες πρόσθεσαν ότι μέσα στα 5 χρόνια, μόνο το 30% των γυναικών που είχαν μολυνθεί από τον ιό, παρουσίασαν σημεία εξαλλαγής στο επιθήλιο του τραχήλου της μήτρας.

Το πρόβλημα αφορά και την Αμερική και την Ευρώπη και την τελευταία δεκαετία η επίπτωση του ιού, ειδικά στις νεαρές γυναίκες έχει γνωρίζει σημαντική αύξηση. Στην εμφάνιση του καρκίνου συμβάλλουν συνήθως και άλλοι παράγοντες όπως το κάπνισμα , περιβαλλοντικοί και κοινωνικοί παράγοντες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.