μεσοθωρακίτιδα | πιασιμο μυων στα πλευρα | ολικη γαστρεκτομη και διατροφη | συμπτωματα ελλειψης καλιου

Εξω το τσιγάρο και από τα εστιατόριαΑπό την 1η Ιουλίου θ΄απαγορεύεται εντελώς το κάπνισμα σε όλους τους χώρους όπου σερβίρεται φαγητό στη πόλη Βικτώρια της Αυστραλίας, εκτός από τους υπαίθριους. Tο μέτρο εφαρμόζεται ήδη στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, όπου όχι μόνο δεν μειώθηκαν οι θαμώνες των εστιατορίων όπως φοβόντουσαν οι καταστηματάρχες αλλά, σύμφωνα με σχετική έρευνα, αυξήθηκαν.

Στην Αυστραλία η νέα απαγόρευση δεν θεωρείται επαναστατική αφού ήδη το κάπνισμα απαγορεύεται ακόμα και σε ποδοσφαιρικά γήπεδα, χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα.

Η απαγόρευση ισχύει και στο γήπεδο της Ελλάς Μελβούρνης και παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες θεωρούνται από τους πρώτους καπνιστές της Αυστραλίας εντούτοις, ως φίλαθλοι, αποδέχονται την απαγόρευση αυτή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.