σιροπι για βηχα | καταποση κοκκαλο απο κοτοπουλο | δυσαπορρόφηση | κροταφικη αγγειιτιδα

Ανησυχητικές οι διαστάσεις του αλκοολισμού στην ΑγγλίαΟι περισσότεροι ’γγλοι θεωρούν τον εθισμό στο αλκοόλ σημαντικότερο πρόβλημα από τη χρήση ναρκωτικών, καθώς πιστεύουν ότι οι αλκοολικοί είναι περισσότεροι από αυτούς που είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά ή σε άλλα φάρμακα. Τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα έρευνας που οργανώθηκε από την φιλανθρωπική οργάνωση Alcohol Charity, η οποία δείχνει πόσο ο αλκοολισμός απασχολεί την Αγγλική κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία της έρευνας, ένας στους τέσσερις άνδρες και μία στις εφτά γυναίκες πίνουν περισσότερο από το ασφαλές όριο, ενώ το 40% των βίαιων επιθέσεων οφείλονται στο γεγονός ότι ο δράστης βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εθισμός στο αλκοόλ κοστίζει στην Αγγλία περίπου 3 τρις. δραχμές ετησίως.

Το πρόβλημα του αλκοολισμού, έχει πάρει εθνικές διαστάσεις στην Αγγλία, με αποτέλεσμα την έναρξη εθνικής "εκστρατείας", στην οποία συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και ιατροί. Το 70% Βρετανών πιστεύουν ότι η χώρα τους θα ήταν πολύ καλύτερη, αν εξαλειφθεί η μάστιγα του αλκοολισμού.

Ο Dr. Ian Banks, πρόεδρος του Men's Health forum, δήλωσε ότι "Τα στατιστικά που συνδέουν τον αλκοολισμό με την εγκληματικότητα, το ποσοστό των αυτοκτονιών και των βίαιων επιθέσεων έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις. Ηρθε ο καιρός να πάρουμε μέτρα".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.