εγκυμοσυνη και εξετασεις ερυθρας | πληγες στο στομα αιτια | συμπτωματα για ακροαστικα

Διαστάσεις επιδημίας οι πνευμονικές παθήσεις στη ΒρετανίαΑν και οι πνευμονικές παθήσεις, από το άσθμα έως και τον καρκίνο του πνεύμονα, αποτελούν την κύρια αιτία θανάτου στη Μ. Βρετανία, οι υπηρεσίες Υγείας της χώρας δε φαίνεται να το λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψη τους, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στο περιοδικό British Thoracic Society (BTS).

Οι ειδικοί μάλιστα πιστεύουν, ότι αν δεν ληφθούν μέτρα η επίπτωση των νόσων αυτών συνεχώς θα αυξάνεται, ενώ είναι ήδη από τις υψηλότερες μεταξύ των κρατών της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του άρθρου οι παθήσεις του πνεύμονα αποτελούν την πιο συχνή αιτία χρόνιας νόσησης μεταξύ των παιδιών και το κύριο αίτιο επείγουσας εισαγωγής σε κάποιο νοσοκομείο, ή επίσκεψης στον οικογενειακό γιατρό. Το κόστος αντιμετώπισής τους για το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας ανέρχεται σε 2,5 δισεκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Οι ειδικοί επισημαίνουν για να αντιμετωπισθεί αυτή η "επιδημία" όπως την χαρακτηρίζουν, η πολιτεία πρέπει να αναθεωρήσει την μέχρι τώρα στρατηγική της σε αυτό τον τομέα, και να λάβει συστηματικά μέτρα, ανάλογα με αυτά που έχουν παρθεί για την αντιμετώπισή των καρδιακών παθήσεων ή του καρκίνου.

Επιπλέον πρέπει να καθοριστούν πρωτοκόλλα θεραπείας για κάθε μία από τις νόσους αυτές τα οποία θα εφαρμόζονται από όλους τους γιατρούς σε εθνικό επίπεδο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.