νοσολογικα συνδρομα | αρρυθμια | καρκινωμα σταδιου β κατα dukes | κονδυλωματα θεραπεια με ξυδι

Υπερπληθυσμός αρουραίων στη ΑγγλίαΤον κώδωνα του κινδύνου κρούει μία βρετανική οργάνωση για την κυριολεκτικά ραγδαία αύξηση του πληθυσμού των αρουραίων, η οποία παρατηρείται τον τελευταίο χρόνο στη Βρετανία. Η οργάνωση αυτή, επισημαίνοντας τις μεγάλες διαστάσεις του προβλήματος, κάλεσε την βρετανική κυβέρνηση να ερευνήσει επειγόντως το φαινόμενο και να σπεύσει στη λήψη των κατάλληλων μέτρων, γιατί σε διαφορετική περίπτωση η κατάσταση θα τεθεί εκτός ελέγχου. Η κύρια τροφή των τρωκτικών αυτών είναι τα υπολείμματα των τροφών των εστιατορίων fast-food.

Σύμφωνα με στοιχεία της οργάνωσης αυτής, ο πληθυσμός των αρουραίων στη Βρετανία αυξήθηκε κατά 18% εφέτος σε σχέση με πέρυσι. Ο γραμματέας της οργάνωσης Τζον Ντέιβιντσον δήλωσε ότι το φαινόμενο αυτό οφείλεται στο ότι οι αρουραίοι έχουν γίνει πλέον ανθεκτικοί στα δηλητήρια, ενώ πολλοί από αυτούς τα αποφεύγουν, βλέποντας τις συνέπειες που προκαλούν στους άλλους αρουραίους. ‘Οι αρουραίοι είναι πολύ έξυπνα ζώα’, εξηγεί ο Ντέιβιντσον. Ενας επιπλέον παράγοντας, που επιτρέπει την αύξηση του πληθυσμού των αρουραίων, είναι το φαινόμενο του θερμοκηπίου, καθώς όλο και λιγότεροι αρουραίοι πεθαίνουν από το κρύο το χειμώνα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.