ανεμογκαστρι τι ειναι | νυχτερινη ονειροξω | πολυποδας | νοσος still | εικονες σωματος | μη διατοιχωματικο | κυανωση

Αλκοόλ και κάπνισμα πληγή για την ΕυρώπηΕνας στους πέντε Ευρωπαίους πεθαίνει πριν συμπληρώσει το 65ο έτος της ζωής του, γεγονός που οφείλεται σε νόσους που προκαλούνται από την κατάχρηση του αλκοόλ, το κάπνισμα και τη χρήση ναρκωτικών, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της διημερίδας του Eυρωπαϊκού Λαϊκού Kόμματος στη Θεσσαλονίκη, με θέμα την υγεία και την προστασία του καταναλωτή στην Eυρωπαϊκή Eνωση.

Mολονότι, όπως αναφέρθηκε, η γενική κατάσταση του πληθυσμού από άποψη υγείας είναι καλή, καθώς μειώθηκε αισθητά η παιδική θνησιμότητα και αυξήθηκε σε 75-79 χρόνια το προσδόκιμο όριο ζωής, εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

Mεταξύ αυτών είναι η συχνότητα πρόωρης θνησιμότητας, οι νέες ασθένειες που μεταδίδονται μέσω της διατροφικής αλυσίδας, η επανεμφάνιση μεταδοτικών ασθενειών όπως η φυματίωση, η αύξηση ασθενειών που οφείλονται στη γήρανση, κα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.