ψωριαση σκυλου farmaka | Χάπια εγκυμοσύνης | ελκος δωδεκαδακτυλου | αριστερο μπλοκ καρδιας

Πίνετε για να ζεσταθείτε;


Επικρατεί η άποψη οτι ένας τρόπος να ζεσταθεί κανείς, όταν κάνει κρύο, είναι να πιεί ένα ποτηράκι κονιάκ (ή άλλο οινοπνευματώδες). Κλασσικό παράδειγμα αποτελούν οι ορειβάτες των χιονισμένων βουνών που έχουν μαζί τους μία φιάλη κονιάκ.

Το αλκοόλ προκαλεί διαστολή των αγγείων του δέρματος με αποτέλεσμα την αυξημένη κυκλοφορία του αίματος στην επιφάνεια του σώματος (και κυρίως το δέρμα). Αυτό μας κάνει να 'κοκκινίζουμε' και να αισθανόμαστε ζεστοί. Ωστόσο κατ΄ αυτόν τον τρόπο στο εσωτερικό του σώματος η θερμοκρασία πέφτει.

Ετσι, μετά από μια νύχτα διασκέδασης, που έχετε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, αν βγείτε απότομα στο κρύο, μην υπολογίζετε στη 'ζέστη' που νοιώθετε. Στην πραγματικότητα διατρέχετε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο να κρυολογήσετε!

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.