υγρο στο εντερο | αντιτετανικος ορος ποτε γινεται | αδρεναλινη και υπερταση | βρογχιτιδα

Μια Ελληνίδα πρωτοστατεί στη μάχη ενάντια στο έλκος του ΜπουρουλίΣτη μάχη ενάντια στο έλκος του Μπουρουλί, μια από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες που πλήττουν την μαύρη Ηπειρο, έχει αφιερώσει τη ζωή της η πρόξενος της Ακτής του Ελεφαντοστού στην Ελλάδα, κ. Μ. Κεσεσίογλου. Από τη νόσο αυτή, μόνο το τελευταίο εξάμηνο, έχουν μολυνθεί στην Αφρικανική αυτή χώρα 10.000 άτομα, κυρίως παιδιά.

Η κ. Κεσεσίογλου με δικά της χρήματα έχει φτιάξει δύο νοσοκομεία, ένα μαιευτήριο, τέσσερα οδοντιατρεία, εννέα κέντρα υγείας, ένα ορφανοτροφείο, ένα λεπροκομείο, ένα σχολείο και μια βιβλιοθήκη, στα οποία κυματίζουν ελληνικές σημαίες.

Το έλκος του Μπουρουλί, μεταδίδεται με την επαφή, απονεκρώνει το μυϊκό και νευρικό σύστημα και μόνη θεραπεία είναι ο ακρωτηριασμός. Η ασθένεια πλήττει κυρίως παιδιά.

Η κ. Κεσεσίογλου θα μεταβεί στην Ακτή του Ελεφαντοστού σε μερικές μέρες μεταφέροντας 19 κοντέινερ με φάρμακα. Οσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 72.12.375 και 7216625.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.