ραιβοκρανο ενηλικες θεραπεια | ηπατικη εγκεφαλοπαθεια | εκτακτες αρρυθμιες καρδιας | κολπικο χαπι για αποβολη

Ομογενής γιατρός πρωτοστατεί στη μάχη κατά του παιδικού πόνουΕνας ομογενής γιατρός, ο κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, είναι ο επικεφαλής του τμήματος αντιμετώπισης παιδιατρικού πόνου στο Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων της Μελβούρνης, όπου εφαρμόζεται μια πρωτοποριακή θεραπευτική αγωγή που περιλαμβάνει βελονισμό, ασκήσεις χαλάρωσης, φυσιοθεραπεία και ψυχιατρική.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που έγινε στην Αυστραλία με θέμα τον χρόνιο πόνο στα παιδιά και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου που εφαρμόζεται από τον κ. Χαλκιαδάκη, από τα 207 παιδιά, ηλικίας ενός μέχρι 18 χρόνων που πήραν μέρος στην έρευνα, τα 192 επέστρεψαν στα μαθήματά τους, αθλούνται και κοιμούνται καλύτερα.

Τα παιδιά που υποφέρουν από χρόνιο πόνο, συχνά απουσιάζουν από το σχολείο, αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου και έχουν μειωμένη κοινωνική ζωή. Παρ’ όλο που η θεραπευτική αυτή αγωγή είναι αποτελεσματική, επισημαίνει ο κ. Χαλκιαδάκης, μόνο τρία κέντρα στην Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία έχουν ειδικές κλινικές για να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.