προθρομβινη | έκτακτες συστολές καρδιάς | παταω την κοιλια μου και ακουγονται αερια | κραμπες αντιμετωπιση

Κοινή δράση ενάντια στις επιδημίες που πλήττουν την ΑφρικήΟι πρόεδροι των αφρικανικών κρατών, που συμμετέχουν σε σύνοδο στην Αμπούζα της Νιγηρίας, δεσμεύτηκαν να άρουν τους τελωνιακούς δασμούς από τα φάρμακα και να αφιερώσουν το 15% των κρατικών προϋπολογισμών τους στην υγεία.

Στη σύνοδο αυτή που άρχισε χθες Πέμπτη και είναι αφιερωμένη στις πλέον θανατηφόρες πανδημίες που πλήττουν την Αφρική, όπως το AIDS, η φυματίωση και η ελονοσία, οι αρχηγοί των κρατών συμφώνησαν σε ένα πλάνο κοινής δράσης.

Οι ίδιοι υπέγραψαν διακήρυξη, με την οποία δεσμεύτηκαν ότι θα καταργήσουν τους τελωνειακούς δασμούς και τα οικονομικά εμπόδια σε όλα τα σκευάσματα που συνδέονται με τον αγώνα κατά του AIDS, ιδιαίτερα στα φάρμακα.

Για παράδειγμα, η Νιγηρία, η πολυπληθέστερη χώρα της Αφρικής με 120 εκατομμύρια κατοίκους, αφιέρωσε φέτος 14 εκατομμύρια δολάρια στον αγώνα κατά του AIDS. "Αν ισχύσει το 15%, τότε το ποσό θα εκατονταπλασιαστεί", δήλωσε δυτικός παρατηρητής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.