εμβολιο πνευμονιοκοκκου για ενηλικες παρενεργειες | σηραγγωδες αιμαγγειωμα δερματος | χρόνια χολοκυστίτιδα

Κατατέθηκε νόμος ενάντια στην εμπορία ανθρώπωνΚατατέθηκε στη Βουλή νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, των εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας, της πορνογραφίας ανηλίκων και γενικότερα της οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής και αρωγή στα θύματα των πράξεων αυτών.

Με το νομοσχέδιο τροποποιούνται και συμπληρώνονται οι διατάξεις του Ποινικού Κώδικα με την προσθήκη ειδικών ρυθμίσεων αναφορικά με τα εγκλήματα της εμπορίας ανθρώπων, της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής, της πορνογραφίας ανηλίκων κλπ.

Ειδικότερα, προστίθεται στον Ποινικό Κώδικα νέο άρθρο που προβλέπει ποινές φυλάκισης και χρηματικές ποινές για τις διάφορες μορφές εμπορίας ανθρώπων και για τη στρατολόγηση ανηλίκων με σκοπό τη χρησιμοποίησή τους σε ένοπλες συγκρούσεις.

Με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών και χρηματική ποινή που κυμαίνεται απο 50.000-100.000 ευρώ τιμωρείται όποιος στρατολογεί ανήλικο προς το σκοπό της χρησιμοποίησής του σε ένοπλες συγκρούσεις.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.