εκπνοή και ζαλάδα | συμπτωματα καταγμάτων | χολοκυστιτιδα συμπτωματα | στοματολογος σημασία | οξυ φατνιακο | ιλεος

Επιτροπή για το ευρωπαϊκό φάρμακοΕπιτροπή, η οποία θα εξετάσει το θέμα του ευρωπαϊκού φαρμάκου πρόκειται να δημιουργήσουν αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε θέματα υγείας, υπουργοί ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, ο διευθυντής της Glaxo SmithKline Pharmaceuticals Europe, κ. C. Viehbacher και ο
J. Dehecq, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακευτικής Βιομηχανίας.

Η επιτροπή σχεδιάζει να συναντηθεί τρεις φορές τους επόμενους 12 μήνες, με στόχο την εκτίμηση τρόπων βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Σε ανακοίνωση της 27ης Μαρτίου, η ΕΕ αναφέρει ότι ο στόχος της επιτροπής είναι, μέσω της ανταλλαγής εμπειριών και της προσοδοφόρας ανταλλαγής γνώσεων, η βελτίωση των όρων παραγωγής και διάθεσης του ευρωπαϊκού φαρμάκου.

Ο Erkki Liikanen, επίτροπος της ΕΕ για θέματα ενημέρωσης και επιχειρήσεων, πρόσθεσε ότι ελπίζει ότι τα μέλη της επιτροπής θα συμφωνήσουν σε θέματα πολιτικής και ότι δεν θα χρειαστεί η ΕΕ να αναλάβει νομοθετική δράση.

Τα συμπεράσματα της επιτροπής θα σταλούν στο πρόεδρο της ΕΕ κ Romano Prodi τον Απρίλιο του 2002.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.