πρωτοπαθη σκληρυντικη χολαγγειιτιδα | αιμολυτικος ικτερος | ρήξη μήτρας συμπτωματα | αντισωματα cmv igg

Ο Σπύρος Σημίτης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΗθικήςH Eυρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε στις Βρυξέλλες τα νέα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ηθικής (ΕΕΗ), στην οποία από ελληνικής πλευράς συμμετέχει ο αδελφός του Ελληνα πρωθυπουργού, καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Γερμανίας, κ. Σπύρος Σημίτης.

Στόχος της δωδεκαμελούς επιτροπής είναι να εξετάζει τις ηθικές πτυχές των επιστημών και των νέων τεχνολογιών, που συνδέονται με τις κοινοτικές πολιτικές. Η Επιτροπή αποτελείται από τέσσερις νομικούς, τέσσερις επιστήμονες διαφόρων κλάδων και τέσσερις εμπειρογνώμονες σε κοινωνικές επιστήμες από δώδεκα διαφορετικά κράτη μέλη.

Συστάθηκε το 1997 και η θητεία της έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια. Οπως ανακοινώθηκε, η επιτροπή θα συνεδριάσει για πρώτη φορά στις 29 Μαΐου με βασικό θέμα συζήτησης τις ηθικές πτυχές στη γενετική.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.