οξεια νεφρικη ανεπαρκεια | τρυπα στο.ουλο | αποκλεισμος β βαθμου | ποσες θερμιδες ειναι ενα κιλο βαρους

Βάδισμα αντί ΒιάγκραΟι άνδρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ανικανότητας θα ήταν προτιμότερο να ξεχάσουν το Βιάγκρα και να αρχίσουν να περπατούν. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας νέας μελέτης, η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Μααρίβ" του Ισραήλ. Η μελέτη, που έγινε από το Ιατρικό Κέντρο θεραπείας Αγγειακών Νοσημάτων και Ανικανότητας, στην πόλη Ραμάτ Γκαν, έδειξε πως η ανδρική ανικανότητα και τα σεξουαλικά προβλήματα θεραπεύονται με τέσσερα χιλιόμετρα βάδισμα τρείς φορές την εβδομάδα.

Οι ισραηλινοί επιστήμονες εξέτασαν 243 άντρες, ηλικίας 45 έως 55 ετών, που αντιμετώπιζαν προβλήματα στύσης και έπαιρναν Βιάγκρα. Ο Δρ. Αλεξ Ολσίνσκι, επικεφαλής της ομάδας των ερευνητών, δήλωσε πως το 67% των ανδρών αυτών δεν χρειάστηκε να ξαναπάρουν Βιάγκρα, μόλις άρχισαν να περπατούν συστηματικά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.