φαιοχρωμοκύτωμα διαγνωση | σύνδρομο άνω κοίλης φλέβας | ταχυτητα καθιζησης ερυθρων | πεμπτη νοσος φωτογραφιες

Δεύτερη η Κύπρος σε κατανάλωση ΒιάγκραΔεύτερη είναι η Κύπρος, στην κατανάλωση του Βιάγκρα, καθώς πρώτη είναι η Σουηδία και τρίτη χώρα όπου οι άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσεως, είναι το Ισραήλ. Αυτό αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών του 6ου Πανευρωπαϊκού συνεδρίου Σεξολογίας, που γίνεται στη Λεμεσό.

Το Βιάγκρα αποτελεί ένα από τα κύρια θέματα του συνεδρίου, όπου πολλές ανακοινώσεις αναφέρονται στα μέχρι σήμερα συμπεράσματα από τη χρήση του σκευάσματος το οποίο κυκλοφορεί στην αγορά τρία χρόνια.

Σε γενικές γραμμές αναφέρθηκε ότι τα αποτελέσματα από τη χρήση του μπλέ χαπιού είναι αρκετά ικανοποιητικά με μικρές παρενέργειες. Περισσότερο το χρησιμοποιούν οι άνδρες μεταξύ 50-60 χρόνων.

Οι επιστήμονες εστίασαν το ενδιαφέρον τους και στις έρευνες που γίνονται για να αλλάξει ο τρόπος χρήσης του και να γίνει υπογλώσσιο, με αποτέλεσμα να επιταχύνεται ο χρόνος έναρξης της δράσης του κατά τριάντα λεπτά.

Τέλος συζητήθηκαν και τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ερευνών για την κατασκευή ενός αντίστοιχου σκευάσματος για τις γυναίκες. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία στις ΗΠΑ, το 30% των γυναικών δεν έχουν ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι επιστήμονες στη λύση του προβλήματος για τις γυναίκες, σύμφωνα με τους ερευνητές είναι ότι δρουν περισσότερο εγκεφαλικά στο σεξ, σε αντίθεση με τους άνδρες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.