αντενδειξεισ θερμοθεραπειασ | θετικα αντισωματα κυτταρομεγαλοιου | εμβρυο 26 εβδομαδων ποσοστα επιβιωσης

Βιάγκρα σε τίγρεις που κινδυνεύουν με εξαφάνισηΟ ζωολογικός κήπος της πόλης Τσονγκίν, στη νοτιοδυτική Κίνα, άρχισε να υποβάλει σε φαρμακευτική αγωγή με Βιάγκρα ένα ζευγάρι τίγρεων, σε μία προσπάθεια αναθέρμανσης του ενδιαφέροντός τους για τη διαιώνιση του απειλούμενου με εξαφάνιση είδους τους.

Οπως εξηγεί σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Πρωινό Ταχυδρομείο του Πεκίνου, οι δύο τίγρεις έχουν χάσει εντελώς το ενδιαφέρον τους για σεξ, λόγω των συνθηκών αιχμαλωσίας στις οποίες είναι αναγκασμένες να ζουν.

Τώρα όλες οι ελπίδες επαφίενται στο θαυματουργό χάπι κατά της ανδρικής ανικανότητας, το οποίο πιστεύεται ότι θα συμβάλει στην επίτευξη του στόχου, που είναι να προστεθούν και άλλα μέλη στα μόλις 49 που αριθμεί το είδος αυτό (τίγρη της νότιας Κίνας) σε συνθήκες αιχμαλωσίας.

Οι 49 αιχμάλωτες τίγρεις της Νότιας Κίνας ζουν σε περισσότερους από 10 ζωολογικούς κήπους. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι σε συνθήκες ελευθερίας έχουν απομείνει λιγότερες από 30 τίγρεις του είδους αυτού, που υπάρχει μόνο στην Κίνα και απειλείται με εξαφάνιση σε λιγότερο από δέκα χρόνια.

Το 1950 το είδος αυτό αριθμούσε 4.000 μέλη τα οποία στις αρχές της 10ετίας του 1980 είχαν μειωθεί σε μόλις 200-250, κυρίως εξαιτίας της καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και της δραστηριότητας των λαθροκυνηγών που πωλούν ακριβά τμήματα του σώματος των άγριων αυτών ζώων για χρήση στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, αλλά και για την παρασκευή αφροδισιακών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.