Βιάγκρα σε τίγρεις που κινδυνεύουν με εξαφάνιση

Ο ζωολογικός κήπος της πόλης Τσονγκίν, στη νοτιοδυτική Κίνα, άρχισε να υποβάλει σε φαρμακευτική αγωγή με Βιάγκρα ένα ζευγάρι τίγρεων, σε μία προσπάθεια αναθέρμανσης του ενδιαφέροντός τους για τη διαιώνιση του απειλούμενου με εξαφάνιση είδους τους.

Οπως εξηγεί σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Πρωινό Ταχυδρομείο του Πεκίνου, οι δύο τίγρεις έχουν χάσει εντελώς το ενδιαφέρον τους για σεξ, λόγω των συνθηκών αιχμαλωσίας στις οποίες είναι αναγκασμένες να ζουν.

Τώρα όλες οι ελπίδες επαφίενται στο θαυματουργό χάπι κατά της ανδρικής ανικανότητας, το οποίο πιστεύεται ότι θα συμβάλει στην επίτευξη του στόχου, που είναι να προστεθούν και άλλα μέλη στα μόλις 49 που αριθμεί το είδος αυτό (τίγρη της νότιας Κίνας) σε συνθήκες αιχμαλωσίας.

Οι 49 αιχμάλωτες τίγρεις της Νότιας Κίνας ζουν σε περισσότερους από 10 ζωολογικούς κήπους. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι σε συνθήκες ελευθερίας έχουν απομείνει λιγότερες από 30 τίγρεις του είδους αυτού, που υπάρχει μόνο στην Κίνα και απειλείται με εξαφάνιση σε λιγότερο από δέκα χρόνια.

Το 1950 το είδος αυτό αριθμούσε 4.000 μέλη τα οποία στις αρχές της 10ετίας του 1980 είχαν μειωθεί σε μόλις 200-250, κυρίως εξαιτίας της καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και της δραστηριότητας των λαθροκυνηγών που πωλούν ακριβά τμήματα του σώματος των άγριων αυτών ζώων για χρήση στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, αλλά και για την παρασκευή αφροδισιακών.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση