απότομοσηκωμα βαρους | γεωγραφικη γλωσσα φωτο | γαστρορραγία σκυλων | εμβολιο παρωτιτιδας παρενέργειες

Πλαστά τα περισσότερα Βιάγκρα στην ΚίναΟι αρχές της Κίνας, που είχαν αρκετή δουλειά κυνηγώντας εμπόρους πειρατικών ταινιών, CD και επωνύμων ρούχων, τώρα έχουν ένα ακόμα πρόβλημα. Κυνηγούν αυτούς που πουλούν παράνομα ή κατασκευάζουν πλαστά Βιάγκρα. Εχουν περάσει μόλις έξι μήνες απο τότε που το περίφημο γαλάζιο χάπι κατά της ανδρικής ανικανότητας κυκλοφόρησε στην Κίνα και το 90% των Βιάγκρα που πωλούνται στην αγορά της Σαγκάης είναι πλαστά μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Στην είδηση δεν αναφέρεται εάν το Βιάγκρα 'μαϊμού' με το γνωστό γαλάζιο χρώμα και το τριγωνικό σχήμα του αυθεντικού είναι απλά ένα αθώο χάπι , που μπορεί να είναι ένα απλό παυσίπονο ή είναι βλαπτικό για την υγεία του χρήστη. Σύμφωνα με το πρακτορείο υγιεινομικοί αξιωματούχοι της Σαγκάης ελέγξαν τον περασμένο μήνα 197 σεξ σοπς και φαρμακεία και ανακάλυψαν δεκάδες κουτιά με πλαστά στοιχεία και πλαστούς κωδικούς. Η αστυνομια συνέλαβε δύο άτομα που διηύθυναν μια εταιρία στη Σαγκάη και παρήγαγαν 455.000 πλαστά Βιάγκρα. Οπως μεταδίδει το Νέα Κίνα τα χάπια περιείχαν συστατικά που περιέχονται και στο αυθεντικό χάπι.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.