ομορφια γυναικα | απονευρωση | παρωνυχίδα στο χερι | φθειρες αιδιου | πολυμυοσίτιδα | ekkolpomata | τρανσαμιναση

Η λανθασμένη χρήση του Βιάγκρα πιθανή αιτία 30 θανάτων στην ΓερμανίαΤουλάχιστον 30 θάνατοι που πιστεύεται ότι οφείλονται στο φάρμακο κατά της ανδρικής ανικανότητας Βιάγκρα έχουν καταγραφεί στη Γερμανία, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας στο Βερολίνο, ενώ έχουν αναφερθεί συνολικά 104 περιπτώσεις επιβλαβών παρενεργειών από το Σεπτέμβριο του 1998.

Η ίδια πηγή σημειώνει ότι στην Ευρώπη έχουν αναφερθεί συνολικά 77 και σε ολόκληρο τον κόσμο 616 θάνατοι που πιθανολογείται ότι οφείλονται στη λήψη του Βιάγκρα.

Οπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου "Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν επειδή πήραν το Βιάγκρα, επρόκειτο για περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι φαίνονταν να έχουν καρδιακά ή κυκλοφορικά προβλήματα και ως εκ τούτου το φάρμακο ήταν πιθανώς ακατάλληλο γι΄αυτούς".

Από την πλευρά της η φαρμακοβιομηχανία Pfizer που παρασκευάζει το Βιάγκρα, τονίζει ότι το Βιάγκρα είναι ένα ασφαλές φάρμακο, υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείται σωστά και κάτω από ιατρική καθοδήγηση, όπως καταδεικνύει ένας μεγάλος αριθμός ερευνών και η ευρεία χρήση

Σύμφωνα με την εταιρεία, από την ημέρα που κυκλοφόρησε το Βιάγκρα στο εμπόριο πριν τρία χρόνια, οι γιατροί έχουν συνταγογραφήσει το φάρμακο τουλάχιστον 45 εκατομμύρια φορές για 15 περίπου εκατομμύρια άνδρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.