ραιβοκρανο αιτια | εμβολιο φυματιωσης | δυσπλασια στον τραχηλο | scarsdale διαιτα | διαρροια τσαι λεμονι

Aσφαλές το ελληνικό γάλαΤο γάλα που παράγεται στη χώρα μας είναι απολύτως ασφαλές και η παραγωγή του επιτηρείται αυστηρά. Αυτές ήταν οι δηλώσεις του υπουργού Γεωργίας, κ. Γεωργίου Ανωμερίτη, με αφορμή τα στοιχεία της ΕΕ, που δημοσιοποίησε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χατζηδάκης.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Γεωργίας αναφέρεται ότι "το γάλα που διατίθεται στην ελληνική αγορά υφίσταται υποχρεωτική παστερίωση και έτσι όλα τα προϊόντα που παράγονται από αυτό, είναι απολύτως ασφαλή.

Οσον αφορά την έκθεση της ΕΕ, επισημαίνεται ότι αυτή έγινε το Μάρτιο του 2000. Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα, αντιμετωπίστηκαν αρκετές από τις παρατηρήσεις των κοινοτικών εμπειρογνωμόνων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.